H «προσφορά» του ΠΑΟΚ Β΄ στις εθνικές

Από forzaonline.gr: Πολυάριθμη είναι η «εκπροσώπηση» του ΠΑΟΚ Β΄ στις μικρές εθνικές ομάδες, κάτι, βέβαια, που δεν προκαλεί καμία έκπληξη, μια και το ρόστερ της ομάδας του Γκαρσία είναι γεμάτο από ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους παίκτες.
Πηγή: forzaonline.gr
H «προσφορά» του ΠΑΟΚ Β΄ στις εθνικές

Οι Κώστας Μπαλωμένος (τερματοφύλακας) και Παναγιώτης Παναγιώτου κλήθηκαν στην εθνική ελπίδων για το φιλικό παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής εναντίον της Ουγγαρίας στο «Γ. Καμάρας» και για τον αγώνα εναντίον της Λευκορωσίας, τέσσερις ημέρες αργότερα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την πρεμιέρα των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2025. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος κάλεσε και τον Τίτο Κουτεντάκη, που αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στο Μακεδονικό.

Οι Δημήτρης Μοναστηρλής, Λευθέρης Τασιούρας, Δημήτρης Κωττάς, Λάμπρος Σμυρλής, Στέφανος Τζίμας και Νίκος Σπυράκος (φωτ.) κλήθηκαν στην εθνική νέων (όπως κι οι Χάρης Γεωργιάδης, Ζήσης Τσίκος, Νίκος Δεληγιάννης και Κώστας Γκούμας, που παίζουν στην Κ-19), που θα βρεθεί στην Ιρλανδία, όπου θα διεκδικήσει (στον προκριματικό όμιλο, εκτός από τη διοργανώτρια χώρα, μετέχουν και οι αντίστοιχες εθνικές της Εσθονίας και της Σλοβακίας) της πρόκριση στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (τον Ιούλιο στα γήπεδα της Μάλτας). Το εισιτήριο για τα τελικά θα εξασφαλίσει η ομάδα, που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Την Τετάρτη η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Εσθονία, την 25η Μαρτίου θα αγωνιστεί με τη Σλοβακία και τρεις ημέρες αργότερα θα παίξει κόντρα στην Ιρλανδία.

Διαβάστε ακόμη...