Η κίνηση ματ που εξέπληξε και τους…συνεργάτες του!

Από paok24.com: Ήταν εμφανές κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Άρη πως ο ΠΑΟΚ είχε σε κακή βραδιά τους Κεντζιόρα και Ντάντας, για διαφορετικούς λόγους. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν οι γηπεδούχοι να δημιουργούν κινδύνους -και το γκολ του 1-0- από την δεξιά πλευρά του Δικεφάλου ενώ και στο κέντρο χάθηκαν πολλές μονομαχίες.
Πηγή: paok24.com
Η κίνηση ματ που εξέπληξε και τους…συνεργάτες του!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου φάνηκε να αντιλαμβάνεται πως επαναλαμβάνεται η ιστορία του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θυμίζουμε πως στην Ήπειρο ο ΠΑΟΚ είχε πετάξει ένα ημίχρονο λόγω κακών επιλογών του Ρουμάνου στην αρχική ενδεκάδα. Παρόμοια εντύπωση δημιουργήθηκε και στο τοπικό ντέρμπι.

Η αίσθηση που άφηνε η λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν πως ο ΠΑΟΚ μπορούσε να έχει δεχθεί κι άλλο γκολ. Και προφανώς πως κάτι έπρεπε να αλλάξει ο προπονητής του στην ανάπαυλα, με δεδομένο πως για τους «ασπρόμαυρους» δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη.

Η απόφαση του Ράζβαν Λουτσέσκου να προχωρήσει σε 3 αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αποδείχθηκε εκ των υστέρων πως ήταν η κίνηση ματ, στον αγώνα. Η συμβολή του Στέφαν Σβαμπ συνολικά και όχι μόνο με το εύστοχο πέναλτι, κερδισμένο από τον ίδιο. Ο Σάστρε που έφερε την ισορροπία στην άμυνα και απελευθέρωσε τον Κάργα από τον να έχει διαρκώς στο μυαλό του πως θα καλύπτει τον Κεντζιόρα. Ο Τάισον που μαζί με τον Κωνσταντέλια μπορούν να παίξουν αμφότεροι ως "10" και αριστερό εξτρέμ, κάτι που ο Λουτσέσκου στερείται με την ταυτόχρονη ύπαρξη Νάρεϊ – Ζίβκοβιτς, οι οποίοι βολεύονται κυρίως από δεξιά.

Ακόμη και οι συνεργάτες του προπονητή του ΠΑΟΚ έμειναν έκπληκτοι με τις τρεις αλλαγές πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς δεν θυμούνται άλλη περίπτωση που ο Λουτσέσκου έχει πράξει ανάλογα. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Ρουμάνος δεν συνηθίζει να πραγματοποιεί αλλαγές στο ημίχρονο, στα πλαίσια της διαχείρισης των προσωπικοτήτων του γκρουπ, αλλά και της δουλειάς που προηγείται την οποία και εμπιστεύεται χωρίς να αλλάζει πολλά στα 45 λεπτά. Χθες όλα άλλαξαν, δείγμα και αυτό, για το γεγονός πως δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του ήξερε ότι δεν έχει χρόνο για χάσιμο, με το παιχνίδι να έχει μόνο ένα ημίχρονο και την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Διαβάστε ακόμη...