Η πρώτη ανατροπή της χρονιάς στο καλύτερο σημείο!

Από paok24.com: Ελάχιστες φορές δεν έχει προηγηθεί φέτος ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια του ...
Πηγή: paok24.com
Η πρώτη ανατροπή της χρονιάς στο καλύτερο σημείο!

Το τεράστιο διπλό του ΠΑΟΚ χθες το βράδυ στην έδρα του Άρη, πέρα από την τεράστια βαθμολογική σημασία που είχε για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, έφερε και την πρώτη ανατροπή του σκορ για τον Δικέφαλο τη φετινή χρονιά.

Οι φορές που ο ΠΑΟΚ δεν έχει προηγηθεί φέτος σε παιχνίδι του είναι πολύ λίγες, όμως όλες τις προηγούμενες δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Η αρχή έγινε στη Βουλγαρία, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ γνώρισε την οδυνηρή ήττα για την ευρωπαϊκή του πορεία από τη Λέφσκι, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να μην θυμίζει αυτή τη στιγμή στο ελάχιστο εκείνη του καλοκαιριού βέβαια. Κάτι ανάλογο συνέβη με την ομάδα από τη Βουλγαρία και στον επαναληπτικό της Τούμπας, με τη Λέφσκι να προηγείταο και τον ΠΑΟΚ απλά να φτάνει στην ισοφάριση χωρίς κανένα αντίκρισμα.

Επόμενο παιχνίδι που ο Δικέφαλος βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ ήταν την ένατη αγωνιστική της Stoiximan Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, εκεί όπου οι «ασπρόμαυροι» είχαν μείνει πίσω στο σκορ με 0-2, καταφέρνοντας να αποφύγουν την ήττα ισοφαρίζοντας στο τέλος με τον Ολιβέιρα.

Τέλος η επόμενη φορά που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ, χωρίς να καταφέρνει να πάρει κάτι από το παιχνίδι ήταν στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου ηττήθηκε με 2-0, μία ήττα που μέχρι στιγμής είναι και η τελευταία που έχει γνωρίσει ο ΠΑΟΚ, καθώς τρέχει ένα απίστευτο αήττητο σερί από τότε.

Χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχανε από το δωδέκατο λεπτό ο ΠΑΟΚ, αλλά πέτυχε την ολική ανατροπή, μία ανατροπή που ίσως ήρθε στο πιο καθοριστικό σημείο της χρονιάς, στην πρεμιέρα των πιο αμφίρροπων play offs έως τώρα.

Διαβάστε ακόμη...