Η μεικτή ζώνη του Θεόνη Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ Morris

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κανάτα, της Γεωργίας Χαλατσογιάννη και της Βάσιας Γιαννακά μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί των Τρικάλων Θεόνη 2011 με 0-3, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Θεόνη Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ Morris

Λευτέρης Κανάτας:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, είναι μια νεανική ομάδα, αρκετά ανταγωνιστική. Το 0-3 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της ομάδας μας. Αν και είχαμε την υπεροχή δυστυχώς δεν μπορούσαμε να βρούμε εύκολα κενούς διαδρόμους και χώρους στο επιθετικό μας τρίτο. Έτσι αλλάξαμε την τακτική μας προσέγγιση στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας περισσότερες προσπάθειες για τελικές ενέργειες. Το μυαλό μας πλέον είναι στα πλέι-οφ και αναμένουμε να δούμε το πρόγραμμα».

Γεωργία Χαλατσογιάννη:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη για τα δύο τέρματα μου στην σημερινή αναμέτρηση και γιατί βοήθησα την ομάδα να φτάσει πιο κοντά στον στόχο της. Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πλέον στέφουμε την προσοχή μας στα πλέι οφ, στα οποία παίκτριες και προπονητικό τιμ θελουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί».

Βάσια Γιαννακά:

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα το σημερινό αποτέλεσμα απέναντι στα Τρίκαλα αλλά και το προσωπικό μου γκολ, το οποίο ήρθε μετά από την ωραία ασίστ της Μαρίας Μήτκου. Πήραμε την νίκη και μπορέσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο ό,τι είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατί πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον στόχο μας, ο οποίος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Έρχονται τα πλέι-οφ και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, πιστεύω θα τα βγάλουμε όλα εις πέρας και στο τέλος της σεζόν θα είμαστε οι Πρωταθλήτριες».

Διαβάστε ακόμη...