Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και του Αλέξανδρου Ράπτη μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Παίξαμε καλά σήμερα, είναι μία καλή νίκη για εμάς, διότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν τα πλέι-οφ. Προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, και γι' αυτό τον λόγο δεν κάναμε αλλαγές. Το τελευταίο παιχνίδι μας ήταν πριν δύο εβδομάδες απέναντι στην Ορεστιάδα, και γι' αυτόν τον λόγο ήθελα να παίξουμε δίχως αλλαγές, αφού την Τετάρτη παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο ΟΣΦΠ δεν είχε κάποιο λόγο να το κάνει αυτό, και γι' αυτό χρησιμοποίησε αλλαγές. Να τους συγχαρώ κιόλας για την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ, είναι μεγάλο επίτευγμα, ειδικότερα για μία ελληνική ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ, ο Παναθηναϊκός είχε χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί, και πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα είμαστε σε πολύ καλή φόρμα, και αυτά τα παιχνίδια θα είναι ενδιαφέροντα για τους φιλάθλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας οι οποίοι σήμερα έδωσαν δυναμικό παρών στο «Παλατάκι», και τους αφιερώνουμε τη νίκη».

Αλέξανδρος Ράπτης:

«Δεν πιστεύω ότι έχει σημασία πως ο ΟΣΦΠ έπαιξε με την δεύτερη ομάδα, διότι είναι μία μεγάλη ομάδα, όπως και εμείς, και γι' αυτό τον λόγο μία τέτοια νίκη πάντα μετράει. Τα πλέι-οφ είναι αγώνες διαφορετικού χαρακτήρα, και γι' αυτό δεν έχει καμία σημασία τι έχει προηγηθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια. Βλέπω μεγάλες αλλαγές στην δική μας ομάδα, και αυτό θέλουμε να δείξουμε και στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...