Ίνγκασον: Oι non stop συμμετοχές και το πρόβλημα

Από paok24.com: Στο επίκεντρο ο Ισλανδός ...
Πηγή: paok24.com
Ίνγκασον: Oι non stop συμμετοχές και το πρόβλημα

Είναι από τις σταθερές του ΠΑΟΚ φέτος, είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και παίζει... χωρίς ανάσα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να είναι κεντρικό πρόσωπο όλες τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ισλανδός στόπερ, πριν από το παιχνίδι με τον Βόλο αισθάνθηκε ενοχλήσεις κοντά στην γάμπα, με τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να τον προφυλάσσουν, θέλοντας να αποφύγουν τα χειρότερα.

Όλες τις τελευταίες ημέρες, ο Ίνγκασον δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά, ωστόσο, ακόμη το παλεύει με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής, με τη σημερινή μέρα να είναι καθοριστική γι' αυτόν.

Ο Ισλανδός στόπερ, δεν έχει αγωνιστεί μόνο στα δύο παιχνίδια με την Καλαμάτα στο Κύπελλο, αλλά και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, ενώ έχασε και το παιχνίδι με τον Βόλο στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, σε μία γεμάτη -γι' αυτόν- σεζόν.

Οριστική απάντηση για το αν θα είναι ή όχι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής (19:00) θα δοθεί μετά και τη σημερινή προπόνηση, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν πρωινό "ραντεβού" στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...