Από το γήπεδο, στο μάθημα: Ο πτυχιούχος, Στέφαν Σβαμπ, του ΠΑΟΚ (pics)

Απο sdna.gr: Εν μέσω σημαντικών υποχρεώσεων με τον ΠΑΟΚ, ο Στέφαν Σβαμπ ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του και πήρε πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Αθλητικό Management.
Πηγή: sdna.gr
Από το γήπεδο, στο μάθημα: Ο πτυχιούχος, Στέφαν Σβαμπ, του ΠΑΟΚ (pics)

Από την πρώτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ και τις πρώτες εικόνες που είχε κανείς για τον Αυστριακό ήταν ξεκάθαρο πως αν έπρεπε να αποτυπώσεις τη ζωή του Σβαμπ σε μία εικόνα, θα ήταν σε σκακιέρα. Ο Αυστριακός φροντίζει πάντα να μελετά προσεκτικά κάθε του βήμα, γνωρίζει ήδη που θα τον βρει το «αύριο», κι ας ψάχνεται ακόμη για το ιδανικό πόστο:

«Σπουδάζω Sports Management, θα μπορούσα να με φανταστώ ως τεχνικό διευθυντή όταν κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια», είχε πει χαρακτηριστικά στο SDNA. Και μεταξύ μας δεν απέκλειε και το ρόλο του προπονητή: «Αν έχω τη φωτιά ή την ενέργεια να ακολουθήσω τα χνάρια του προπονητή, θα το κάνω αλλά για την ώρα απολαμβάνω ακόμη το ρόλο του ποδοσφαιριστή». Και αυτή η προοπτική ακόμη έχει μπει σε κουτάκι στο μυαλό του: «Δεν θέλω να το κάνω τώρα γιατί στην παρούσα φάση μου αρέσει και πρέπει να σκέφτομαι ως ποδοσφαιριστής και όχι να μπαίνω στα... χωράφια του προπονητή».

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς του φίλους, στιγμές της εξωγηπεδικής του ζωής που αφορούσαν τις σπουδές του στο Business Administration & Sports σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Αυστρίας.

Ένα πολύ πετυχημένος κύκλος -λοιπόν- έκλεισε για τον Στέφαν Σβαμπ καθώς πήρε εχθές (15/3) το πτυχίο του και μάλιστα «ορκίστηκε» μέσω τηλεδιάσκεψης, δημοσιεύοντας τη σχετική φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμη...