Στην εκκίνηση για την ανατροπή

Από paok24.com:Τα πλέι-οφ της Α1 μπάσκετ γυναικών ξεκινούν, με τον ΠΑΟΚ να δίνει τις μάχες του για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Στην εκκίνηση για την ανατροπή

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον ΟΑ Χανίων σήμερα στις 14:00 στο PAOK Sports Arena στο πρώτο παιχνίδι της σειράς που κρίνεται στις τρεις νίκες και εξασφαλίζει αυτομάτως ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

ι «ασπρόμαυρες» μπορεί να έχουν το πλεονέκτημα έδρας, αλλά μπαίνουν με την πλάτη στον τοίχο στη σειρά των αγώνων, καθώς η κρητική ομάδα προηγείται ήδη με 0-2 νίκες, καθώς μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αγγελίδης σχολίασε:

«Βρισκόμαστε ήδη στην σειρά πίσω με 0-2, ωστόσο βλέπουμε το παιχνίδι σαν... τελικό, αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη προκειμένου να ανατρέψουμε την σειρά, πηγαίνοντας στην τελική κατάταξη για να παίξουμε για την πέμπτη θέση. Η ομάδα δεν είχε πολύ χρόνο να προετοιμαστεί γι' αυτά τα παιχνίδια, παρόλα αυτά θέλουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό που έχουμε και για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται».

Διαβάστε ακόμη...