ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων

Από acpaok.gr: Για το Game 1 της φάσης των Play-Off της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 14:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΑ Χανίων.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων

Ο Δικέφαλος ξεκινά της υποχρεώσεις του στην Β' Φάση του πρωταθλήματος, έχοντας να αντιμετωπίσει τον ΟΑ Χανίων.

Η σειρά θα κριθεί στις τρεις νίκες, ξεκινώντας με το 0-2 υπέρ των «Κρητικών», καθώς συμπεριλαμβάνονται και οι δύο αγώνες τις κανονικής διάρκειας, με τον Δικέφαλο να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Αυτό σημαίνει πως το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη ψάχνει τρεις σερί νίκες, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, η οποία θα του δώσει αυτόματα και το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για τη νέα σεζόν.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το Game 1 κόντρα στον ΟΑ Χανίων, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Βρισκόμαστε ήδη στην σειρά πίσω με 0-2, ωστόσο βλέπουμε το παιχνίδι σαν... τελικό, αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη προκειμένου να ανατρέψουμε την σειρά, πηγαίνοντας στην τελική κατάταξη για να παίξουμε για την πέμπτη θέση. Η ομάδα δεν είχε πολύ χρόνο να προετοιμαστεί γι' αυτά τα παιχνίδια, παρόλα αυτά θέλουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό που έχουμε και για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται».

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023
1ος αγώνας Play-Off, Α1
PAOK Sports Arena
14:00, ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων

Διαβάστε ακόμη...