Οριστική απάντηση για Ίνγκασον

Από paok24.com: Ξεκαθαρίζει με φόντο τον Άρη ...
Πηγή: paok24.com
Οριστική απάντηση για Ίνγκασον

Ο ΠΑΟΚ έμαθε χθες το πρόγραμμά του, με φόντο τα πλέι οφ και -ουσιαστικά- από σήμερα οι "ασπρόμαυροι" ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Άρη.

Την ίδια στιγμή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του, με τον Ρουμάνο τεχνικό να βλέπει τον Ίνγκι Ίνγκασον να αντιμετωπίζει θέμα και να είναι -τη δεδομένη χρονική στιγμή- αμφίβολος.

Ο Ισλανδός στόπερ, πριν από το παιχνίδι με τον Βόλο αισθάνθηκε ενοχλήσεις κοντά στην γάμπα, με τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να τον προφυλάσσουν, θέλοντας να αποφύγουν τα χειρότερα.

Πλέον, αυτό που περιμένουν άπαντες είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Ίνγκασον, που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το βράδυ της Δευτέρας και σήμερα αναμένεται να δοθεί απάντηση, με φόντο την πρεμιέρα.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τους "κίτρινους" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στην πρεμιέρα των πλέι οφ κι από εκεί και πέρα, θα ακολουθήσει η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, για να υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Τούμπα στη συνέχεια (1-2 Απριλίου), με τον Λουτσέσκου να ευελπιστεί πως θα έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

Διαβάστε ακόμη...