Κροατία καλεί Κοτάρσκι!

Από paok24.com: Ακόμη μια φορά στις κλήσεις της U21 ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Κροατία καλεί Κοτάρσκι!

Ο προπονητής της εθνικής Κροατίας U21, Ιγκόρ Μπίστσαν, γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του για τα φιλικά του Μαρτίου, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, να αποτελεί σταθερή επιλογή.

«Η εθνική Κροατίας U21 θα παίξει φιλικό αγώνα με το Ισραήλ στις 23 Μαρτίου στο Varaždin, στις 18:00, και έναν αγώνα με την Αγγλία στις 28 Μαρτίου στις 20:45 στο Λονδίνο, στο στάδιο Craven Cottage. Αυτά είναι τα πρώτα «τεστ» πριν την εμφάνιση της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρουμανίας και της Γεωργίας στα τέλη Ιουνίου, δηλαδή για τους αγώνες του προκριματικού γύρου, για το Euro της Σλοβακίας το 2025.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, η Κροατία βρέθηκε σε όμιλο μαζί με την Ισπανία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία» αναφέρει κροατικό δημοσίευμα για τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος.

Οι επιλογές των παικτών:

Dominik Kotarski (PAOK), Ivor Pandur (Fortuna Sittard), Nikola Čavlina (Lokomotiva), Jan Jurčec (Altach), David Čolina (Augsburg), Nikola Soldo (Koeln), Hrvoje Smolčić (Eintracht), Roko Jureškin (Benevento), Luka Jelenić (Varaždin), Mauro Perković (Dinamo), Veldin Hodža (Rijeka), Jurica Pršir (Gorica), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Niko Janković (Rijeka), Ante Palaversa (Troyes), Martin Baturina (Dinamo), Gabriel Vidović (Vitesse), Antonio Marin (Rijeka), Luka Stojković (Lokomotiva), Roko Šimić (Zuerich), Dion Drena Beljo (Augsburg), Marin Ljubičić (LASK), Matija Frigan (Rijeka), Ivan Dolček (Šibenik).

Διαβάστε ακόμη...