21 παιχνίδια, 135 μέρες αήττητος και... συνεχίζει

Από sdna.gr: Μετά το νικηφόρο πέρασμα από τον Βόλο, ο ΠΑΟΚ έπιασε τα... 21 παιχνίδια αήττητος και συνεχίζει! Κοινώς πέρασαν 135 ημέρες από την τελευταία ήττα των ασπρόμαυρων που μπαίνουν με τη ψυχολογία στα ύψη στα playoffs.
Πηγή: sdna.gr
21 παιχνίδια, 135 μέρες αήττητος και... συνεχίζει

Στην Opap Arena άλλαξαν όλα για τον ΠΑΟΚ. Το τι σήμαινε αυτή η ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τους Θεσσαλονικείς, αποδείχθηκε εκ των υστέρων. Τότε -ενδεχομένως- και να είχαν αμφισβητηθεί τα όσα έλεγαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, για τις αποφάσεις που πήραν, για τα όσα συζήτησαν εντός των αποδυτηρίων...

Συγκεκριμένα, από τις 30 Οκτωβρίου και από την ήττα απο την ΑΕΚ με 2-0, ο ΠΑΟΚ κατέγραψε 21 παιχνίδια χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε μία σημαντική φετινή επίδοση για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είχε αναφερθεί προ ημερών στην ιδιαιτερότητα της προσπάθειας που γίνεται...

Κοινώς από την 10η αγωνιστική μέχρι το παιχνίδι στον Πανθεσσαλικό Στάδιο που ηταν και το τελευταίο για την κανονική διαρκεια του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος «τρέχει» ένα σερί αήττητων παιχνιδιών με έντεκα νίκες και πέντε ισοπαλίες, έχοντας μπει για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.

«Μπορούμε και πρέπει να ονειρευόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράφα Σοάρες στο SDNA, ερωτηθείς για τη «μάχη» στα playoffs και την κούρσα του πρωταθλήματος. Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Ομάρ Ελ Καντουρί, υπογραμμίζοντας πως: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που παίζει τώρα καλύτερα από τον ΠΑΟΚ», ενδεικτικό του κλίματος αλλά των σκέψεων που υπάρχουν στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια.

Σε αυτό το σερί των 16 αγωνιστικών, θα πρέπει να προσθέσει κανείς και τα πέντε συνολικά ματς Κυπέλλου (δύο με την Καλαμάτα για την φάση των 16, δύο με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά και ο πρώτος ημιτελικός με την Λαμία εκτός έδρας), όντας μία ανάσα από τον τελικό, που εκτοξεύουν τον αριθμό στα... 21 παιχνίδια χωρίς ήττα!

Σε απλή ανάγνωση, ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος εδώ και 135 ημέρες, έχοντας βεβαίως «πληγωθεί» αρκετά σε ματς με μικρομεσαίες ομάδες που τον κράτησαν πίσω βαθμολογικά αλλά παρ΄όλα αυτά δεν τον «σκότωσαν». Και κοιτώντας, όσα στέρησε ο ίδιος από τον εαυτό λόγω αφέλειας αλλά στερήθηκε και λόγω διαιτησίας, η εκκίνηση στα playoffs θα μπορούσε να συμβεί υπό άλλες συνθήκες. Με τα «αν» όμως δεν γράφεται ιστορία και τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τον ΠΑΟΚ. Όπως και τα facts, αυτά των 21 παιχνιδιών αήττητος!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...