Όλα θα παίξουν ρόλο στην τελική ευθεία για τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Ο Μπράντον Τόμας σκόραρε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, «έπιασε» ήδη περσινά νούμερα και η μεγαλύτερη συνέπεια του Ισπανού επιθετικού στα γκολ είναι αναγκαία για τους Θεσσαλονικείς στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
Πηγή: sdna.gr
Όλα θα παίξουν ρόλο στην τελική ευθεία για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να διαχειριστεί τις τελευταίες ημέρες της κανονικής περιόδου χωρίς τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος μπήκε προσωρινά στα... πιτς λόγω ενοχλήσεων. Σε αυτό το μεσοδιάστημα, προχώρησε στις συστάσεις του 17χρονου Στέφανου Τζίμα και έδωσε κατά κάποιον τρόπο έναν πιο ενεργό ρόλο στον Μπράντον Τόμας. Και η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός φορ την έκανε τη δουλειά του, εκεί όπου χρειάστηκε...

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πήρε εκ νέου φανέλα βασικού από τον προπονητή του και πέτυχε το μοναδικό γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο. Συγκεκριμένα, στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπράντον αξιοποίησε αποτελεσματικά την ιδανική ασίστ του Νάρεϊ και «εκτέλεσε» για το 1-0 του ΠΑΟΚ ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εσκοβάλ να του παίρνει την τελευταία στιγμή τη... μπουκιά.

Βρίσκοντας δίχτυα για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, ο Ισπανός έφτασε τα εννέα γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και «συγκατοικεί» με τον Νέλσον Ολιβέιρα στον σχετικό πίνακα ενώ έπιασε και την περσινή του απόδοση με την Μάλαγα. Με την υποσημείωση πως πέρσι χρειάστηκε 41 συμμετοχές για να φτάσει τα εννέα γκολ, ενώ φέτος με τον ΠΑΟΚ πέτυχε την ίδια συγκομιδή σε μόλις 25 συμμετοχές.

Και όλα αυτά ενώ δεν έχει συμπληρώσει τα 1000 λεπτά συμμετοχής μέχρι στιγμής στην σεζόν, αγγίζει τα 895 λεπτά για την ακρίβεια, κάτι που σημαίνει πως σκοράρει ανά 99 λεπτά, σχεδόν ένα γκολ ανά ματς. Το δικό του προσωπικό ρεκόρ στο σκοράρισμα εντοπίζεται τη σεζόν 16/17 με τη φανέλα της Μαγιόρκα, πετυχαίνοντας 13 γκολ σε 41 συμμετοχές, βοηθώντας την τότε ομάδα του να πάρει την άνοδο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Προφανώς τα παραπάνω μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και τίποτα για τον καθένα...

Η μεγάλη εικόνα, στην παρούσα φάση όμως, δείχνει πως ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τον... συνεπή στα γκολ, Μπράντον Τόμας, ιδίως λίγο πριν την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά πως έχει δύο διαφορετικού τύπου φορ Ολιβέιρα - Μπράντον (plus τον Τζίμα) και η ανεβασμένη απόδοση συγκεκριμένων μονάδων, σε μια περίοδο όπου ήρθε η ώρα των μεγάλων ματς, είναι κομβική ως προς τη διαχείριση και το πλάνο του. Πόσω μάλλον τώρα!

Διαβάστε ακόμη...