Στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (pics)

Από paok24.com:Μετά την στάση στο μνημείο για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του Δικεφάλου που ταξιδεύουν για Βόλο, πέρασαν και από το σημείο που έγινε η σιδηροδρομική τραγωδία, η οποία άφησε πίσω της 57 νεκρούς.
Πηγή: paok24.com
Στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (pics)

Οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι, στάθηκαν στο σημείο προκειμένου να τιμήσουν τους νεκρούς του δυστυχήματος που συγκλόνισε την Ελλάδα ενώ παράλληλα έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Αναλυτικά το μήνυμα τους:

«Ανθρώπινο λάθος είναι οι καρέκλες που σας δόθηκαν από το λαό, ψεύτικα δάκρυα και ψεύτικες συγνώμες πλέον δεν περνάνε, ξέρουμε ποια είναι η σημασία της ανθρώπινης ζωής για εσάς, την είδαμε και στο Μάτι πριν λίγα χρόνια! Δυστυχώς το ίδιο έργο θα το ζήσουμε και πάλι σε 4 μήνες που θα έχετε κάνει παρελθόν την δολοφονία των Τεμπών!

Το πένθος μας δεν μπορεί να αποτελέσει παρελθόν αλλά παρελθόν θα αποτελέσετε εσείς... Δίνουμε την υπόσχεση μας στον Αδερφό μας που βγήκε ζωντανός, στους συμπολίτες μας, Έλενα και Άγγελο, και στις υπόλοιπες αδικοχαμένες ψυχές ότι όσο σάπια και να είναι αυτή η κοινωνία θα παλέψουμε για να την ανατρέψουμε...
Θέλουμε αξιοπρεπείς ζωές και όχι φράγκα!!
Μετά τιμής Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας»

Διαβάστε ακόμη...