Fans' Man of the Match o Ντούγκλας

Από paokfc.gr: Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αναδείχθηκε Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία στο "Αθανάσιος Διάκος" για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23.
Πηγή: paokfc.gr
Fans' Man of the Match o Ντούγκλας

 

Ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός στη Λαμία, πέτυχε πέντε γκολ κι έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό 1-5 της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας.

Εκ των κορυφαίων του γηπέδου ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Βραζιλιάνος ήταν απολαυστικός σε άμυνα κι επίθεση, κέρδισε κάθε μονομαχία, συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη, ενώ πέτυχε κι ένα πανέμορφο γκολ με... μαγική λόμπα έξω από την περιοχή.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match είχαμε ντέρμπι. Ντόουγκλας , Κωνσταντέλιας και Σάστρε πάλεψαν για το βραβείο, αλλά ο Brazileiro ήταν αυτός που πήρε τελικά τη νίκη.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Mr.Breeze που έκανε μία ακόμα απολαυστική εμφάνιση και σημείωσε κι ένα όμορφο γκολ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Unbreakable που από θέση αριστερού μπακ πέτυχε γκολ, έδωσε ασίστ και έκανε τα πάντα στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...