Τακιανός και Παναθηναϊκός

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (19:05, ΕΡΤ 3) στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Φώτη Τακιανό και τους παίκτες του, να έχουν πάρα πολύ δύσκολο έργο.
Πηγή: paok24.com
Τακιανός και Παναθηναϊκός

Βέβαια, για το νέο προπονητή του «Δικέφαλου του Βορρά» υπάρχει ένας... μπούσουλας από την περσινή σεζόν, στην οποία η Λάρισα υπό τις οδηγίες του, έφτασε μία νίκη μακριά από τους τελικούς.

Στους ημιτελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό, η Λάρισα είχε πάρει δύο σπουδαίες νίκες, αρχικά με 74-62 και στη συνέχεια με 84-77.

Μάλιστα και στο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου, η ομάδα του είχε προηγηθεί ακόμα και με 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Νέντοβιτς τότε, το είχε γυρίσει μόνος του, για να δώσει μια δύσκολη νίκη στον Παναθηναϊκό (86-90).

Ένα κοινό στοιχείο με τους αγώνες των πλέι οφ, ήταν ότι και τότε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, βρισκόταν ο τωρινός του προπονητής, Χρήστος Σερέλης, σε ρόλο βοηθού του Γιώργου Βόβορα τότε, ενώ τη Δευτέρα στο Παλατάκι, θα είναι αυτός ο head coach των Πράσινων.

Άλλα τα δεδομένα, άλλοι οι παίκτες, άλλες οι ομάδες, άλλο και το μομέντουμ πριν την αναμέτρηση της Δευτέρας, αλλά ο Τακιανός έχει έναν «οδηγό» από πέρσι, ψάχνοντας μια νέα υπέρβαση με τον ΠΑΟΚ τώρα.

Διαβάστε ακόμη...