Ξανθοπούλου: «Κατάλληλα προετοιμασμένες για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ - Να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Από sdna.gr: Η λίμπερο του ΠΑΟΚ, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, μιλά στο SDNA για την μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, με φόντο τον μεγάλο τελικό του final 4 βόλεϊ γυναικών.
Πηγή: sdna.gr
Ξανθοπούλου: «Κατάλληλα προετοιμασμένες για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ - Να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Με κάτι λιγότερο από 24 ώρες να απομένουν (10/3 - 21:15), o ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον μεγάλο ημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ στο κλειστό της Άρτας.

ξανθοπουλου1

Το λίμπερο του Δικεφάλου του Βορρά, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, μίλησε στο SDNA που είναι παρών στη διοργάνωση για το σπουδαίο αυτό ματς, δηλώνοντας τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της έτοιμη για την πρόκληση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:

«Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, έχουμε προετοιμαστεί πολύ και κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό για να προκριθούμε στον τελικό».

ξανθοπουλου2

Αν η ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα επηρεάζει την ψυχολογία των «ασπρόμαυρων»:

«Είναι μία διαφορετική διοργάνωση, τα παιχνίδια του κυπέλλου είναι... διαφορετικής φύσεως. Έχουμε αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και κοιτάμε αποκλειστικά το παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι για λογαριασμό του κυπέλλου. Μιλάμε για ένα ματς νοκ άουτ που πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμες».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ίδια μετά τον τραυματισμό της:

«Είναι δύσκολο για έναν αθλητή να επιστρέφει από έναν τραυματισμό και να έχει μπροστά του αγώνες τόσο υψηλών απαιτήσεων. Δεν έχω επανέλθει πλήρως από το χτύπημα που με ταλαιπώρησε, σε κάθε περίπτωση όμως μόλις μπω στον αγωνιστικό χώρο δεν θα σκέφτομαι τίποτα άλλο πέραν του να δώσω τα μέγιστα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ».

ξανθοπουλου3

Διαβάστε ακόμη...