Λουτσέσκου: Δεν χάνει στην ημιτελική φάση με τίποτα!

Από paok24.com: O ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει από σήμερα ένα αποφασιστικό βήμα, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: Δεν χάνει στην ημιτελική φάση με τίποτα!

Συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ωραίες συνεργασίες, εντυπωσιακά γκολ μέσα από ομαδική δουλειά. Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 5-1 τη Λαμία, με τη ρεβάνς της Τούμπας -πιθανότατα θα γίνει την Μ. Τετάρτη- να αποκτά πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ένας ακόμη ημιτελικός, μία ακόμη νίκη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει παίξει 9 αγώνες σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου και δεν έχει ηττηθεί ποτέ, αρχικά ως προπονητής της Ξάνθης και μετά, του ΠΑΟΚ.

Τι έχει καταφέρει ο Ρουμάνος τεχνικός; Τη σεζόν 2014/15 η Ξάνθη βρήκε απέναντί της τον Ηρακλή και στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη κέρδισε με 1-0 τους "μπλε", ενώ ακολούθησε η ρεβάνς, με το 0-0 να δίνει το εισιτήριο στους Ακρίτες, που πήγαν στον τελικό και ηττήθηκαν με 3-1 από τον Ολυμπιακό.

Ο Λουτσέσκου "μετακόμισε" στην Τούμπα τον Αύγουστο του 2017 και την ίδια χρονιά, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, για να πάρει την πρόκριση, αφού στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας την ομάδα της Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια, επικράτησε με το ίδιο σκορ και στην έδρα του, για να κερδίσει στον τελικό την ΑΕΚ σε μία σεζόν όπου έγιναν πολλά.

Τη χρονιά του νταμπλ, οι "ασπρόμαυροι" κλήθηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης στην ημιτελική φάση και τα κατάφεραν, αφού αρχικά κέρδισαν με 2-0 τους Αρκάδες στην Τούμπα και στη συνέχεια, ακολούθησε το 0-0 εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ πήγε στον τελικό του ΟΑΚΑ και εκεί, έγραψε τη δική του ιστορία, κερδίζοντας ξανά την ΑΕΚ, για να πανηγυρίσει ένα αήττητο νταμπλ, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη όλων.

Πέρυσι, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση και τον άφησε εκτός, με δύο ισοπαλίες, καθώς μετά το 0-0 της Τούμπας, ακολούθησε το 1-1 στον Πειραιά, για να πάρει το εισιτήριο με φόντο τον τελικό, όπου τελικά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ σήμερα επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-1 της Λαμίας κι είναι με το... 1.5 πόδι στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε ακόμη...