Κάνει τελικές, βρίσκουν εστία, αλλά…

Aπό paok24.com: Πέρα από τις διαιτητικές αποφάσεις που έχουν παίξει ρόλο στη διαμόρφωση της συγκομιδής βαθμών του ΠΑΟΚ, υπάρχει ένα στατιστικό στοιχείο που καταγράφει αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Ο Δικέφαλος έχει αδικήσει τον εαυτό του με τα φετινά του ποσοστά ευστοχίας.
Πηγή: paok24.com
Κάνει τελικές, βρίσκουν εστία, αλλά…

Με τα έξι γκολ που πέτυχε εναντίον του Ιωνικού, πέρασε στην τρίτη θέση ανάμεσα στους τέσσερις πρώτους, αναφορικά με τις επιθετικές του επιδόσεις. Ο ΠΑΟΚ μετρά 42 γκολ έναντι 36 του Παναθηναϊκού, 49 της ΑΕΚ και 50 του Ολυμπιακού.

Το σύνολο των τελικών προσπαθειών

Σε επίπεδο τελικών προσπαθειών, ο ΠΑΟΚ είναι οριακά τρίτος, με 307, έχοντας μια περισσότερη από τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός έχει 355 και η ΑΕΚ μετρά 428.

Οι τελικές στην εστία

Η απόσταση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στη βαθμολογία είναι στους επτά βαθμούς. Οι δυο τους έχουν σχεδόν ίδιες τελικές. Υπάρχει όμως απόσταση στις τελικές στην εστία. Ο ΠΑΟΚ μετρά 128 και ο Παναθηναϊκός 102. Ακόμα και αυτή η απόσταση δεν είναι η «σωστή» σε αναλογικά, σε σχέση με τα έξι γκολ που τους χωρίζουν. Ο Ολυμπιακός μετρά 144 τελικές στην εστία και η ΑΕΚ 161.

Η αίσθηση πως ο ΠΑΟΚ έχει αδικήσει την εαυτό του σε ματς που δεν τα έχει «καθαρίσει» επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς, με ένα μεγάλο δείγμα γραφής καθώς φτάσαμε μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...