«Μπλόκο» και από την αστυνομία για Λαμία

Από sdna.gr:Στη γραμμή... Λαμίας και η ανακοίνωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, απαγορεύοντας την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, μετά από απόφαση του υφυπουργείου Αθλητισμού.
Πηγή: sdna.gr
«Μπλόκο» και από την αστυνομία για Λαμία

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Λαμία δεν διέθεσε εισιτήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Novibet. Στην ίδια γραμμή και η ανακοίνωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως:

«Η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για τον αυριανό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία (8/3, 19:00), για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο δεν θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο, επειδή αύριο τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά. Με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, απαγορεύεται η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων, όπως και η κατοχή/ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις που θα πραγματοποιούν προελέγχους, γι΄ αυτό οι θεατές θα πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα στο «Αθανάσιος Διάκος» και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων».

Διαβάστε ακόμη...