Στην 2η θέση του πρωταθλήματος ο Κοτάρσκι!

Από paok24.com: Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά στοιχήματα για τον φετινό ΠΑΟΚ, ήταν αν μη τι άλλο η περίπτωση του Ντόμινικ Κοτάρσκι. Έπειτα από πενταετή παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ, ο Δικέφαλος ήθελε να προχωρήσει στην απόκτηση ενός νεαρού – εξελίξιμου τερματοφύλακα, του οποίου τα χαρακτηριστικά θα είναι κοντά στον τρόπο παιχνιδιού που επιχειρεί να παίξει η ομάδα του Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
Στην 2η θέση του πρωταθλήματος ο Κοτάρσκι!

Απ' ότι φαίνεται η επιλογή του Κροάτη ήταν πέρα για πέρα ορθή, με τον 22χρονο πορτιέρε να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας. Όπως σημειώσαμε και χθες, ο «Ντομ» μετράει 14 (!) ματς με ανέπαφη την εστία του σε 23 εμφανίσεις για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Ο φέρελπις τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ φιγουράρει στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας (σ.σ. clean sheet), μετρώντας ωστόσο δύο παιχνίδια λίγοτερα από τον πρωτοπόρο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έχει κρατήσει το μηδέν σε 15 παιχνίδια, από τα 25 που έχει αγωνιστεί συνολικά.

Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Γιώργος Αθανασιάδης της ΑΕΚ, ο οποίος σε 18 εμφανίσεις έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα 13 από αυτά. Την τετράδα κλείνει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που σε 17 παιχνίδια έχει σημειώσει 12 clean sheets.

Διαβάστε ακόμη...