Κοτάρσκι: Και το κοντέρ να…μην γράφει (vid)

Από paok24.com: Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αποτέλεσε, το περασμένο καλοκαίρι, μια από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις στον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να αλλάξει τον βασικό του τερματοφύλακα, έχοντας νωρίτερα δει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να κατακτά αήττητο πρωτάθλημα και Κύπελλα, ως το νούμερο "1" της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Κοτάρσκι: Και το κοντέρ να…μην γράφει (vid)

Οχτώ μήνες μετά, η επιλογή ενός 22χρονου φέρελπι τερματοφύλακα, αποδεικνύεται ως μια από τις πιο εύστοχες κινήσεις του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο Κοτάρσκι εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας εκπληκτικές επιδόσεις με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό, ήταν το 28ο στην σεζόν για τον Κροάτη, που μετρά 16 (!) ματς με ανέπαφη την εστία του. Πάνω από το 50% των παιχνιδιών του. Συνολικά έχει δεχτεί 17 γκολ, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις παιχνιδιών -όπως το χθεσινό- όπου περνά σχεδόν απαρατήρητος, με την μπάλα να φτάνει σε ελάχιστες περιπτώσεις σε αυτόν.

Ακόμα και σε τέτοιου είδους ματς, έχει δείξει ουκ ολίγες φορές πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί οποτεδήποτε χρειαστεί. Όπως στο βίντεο που ακολουθεί, στην -ίσως- πιο εντυπωσιακή επέμβαση της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η συνολική αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου, καθώς στα 3 παιχνίδια που ο Κοτάρσκι έχει απουσιάσει, ο ΠΑΟΚ μετρά με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς 2 clean sheets.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...