Μίλησε για Κωνσταντέλια και Τζίμα ο Κατσουράνης

Από forzaonline.gr: Στη μεγάλη φουρνιά του ΠΑΟΚ με τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του αναφέρθηκε ο Κώστας Κατσουράνης.
Πηγή: forzaonline.gr
Μίλησε για Κωνσταντέλια και Τζίμα ο Κατσουράνης

Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου μιλώντας στην εκπομπή «Betarades» υποστήριξε ότι ο Κωνσταντέλιας δεν θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ τόνισε ότι θα ήταν καλό να μείνει ακόμη μια σεζόν για να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τον Τζίμα: «Είναι αυτό που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, το να εμπιστευτείς ποδοσφαιριστές και να τους έχεις έτοιμους να παίξουν, να μπορούν να πρωταγωνιστήσουν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Άρη.

Αυτό είναι το πρότζεκτ που πρέπει να προχωρήσει περισσότερο στην Ελλάδα. Αν βγάζεις τέτοιους παίκτες και είναι σε καλό επίπεδο, μπορείς να τους πουλήσεις χωρίς να παίξουν πολλά παιχνίδια, όπως έκανε η Μπενφίκα με τον Ζοάο Φέλιξ».

Για τον Κωνσταντέλια: «Αν μείνει και παίξει σε ευρωπαϊκό όμιλο ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πάρει περισσότερα λεφτά. Δε νομίζω ότι θα είναι για πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, μπορεί να έρθει μια ομάδα το καλοκαίρι και να τον πάρει».

Διαβάστε ακόμη...