Η αγκαλιά Λουτσέσκου σε Αουγκούστο κατά την αλλαγή του

Από sdna.gr:Ιδιαίτερο στιγμιότυπο από το ματς της Τούμπας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τα λέει για μερικά λεπτά με τον Αουγκούστο κατά την αλλαγή του, έχοντας τον Βραζιλιάνο στην αγκαλιά του.
Πηγή: sdna.gr
Η αγκαλιά Λουτσέσκου σε Αουγκούστο κατά την αλλαγή του

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στο ματς της Τούμπας με αντίπαλο τον Ιωνικό, ολοκληρώνοντας το α΄ημίχρονο με το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Με την έναρξη του β΄μέρους και τον Τόμας Κεντζιόρα να γράφει το 5ο τέρμα για τους Θεσσαλονικείς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του και να δώσει «ανάσες» σε κομβικούς παίκτες όπως ο Νάρεϊ και ο Αουγκούστο.

Οι δύο τους έγιναν αλλαγή στο 58΄της αναμέτρησης, με τον Τάισον να περνάει στη θέση του «σερβιτόρου» Νάρεϊ που έφτασε τις δέκα ασίστ (έχοντας συμμετοχή σε όλα τα γκολ του Δικεφάλου) ενώ ο Ελ Καντουρί έκανε την επανεμφάνισή του αντί του Αουγκούστο.

Κατά την αλλαγή του τελευταίου, ο Λουτσέσκου τον πήρε στην αγκαλιά του και οι δύο τους τα είπαν για μερικά λεπτά, σε ένα στιγμιότυπο που απαθανάτισε η NOVA.

Λεπτομέρειες που σε μία πρώτη ανάγνωση μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα αλλά για τον Λουτσέσκου και το γκρουπ του όλα έχουν τη σημασία τους...

Διαβάστε ακόμη...