Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ Β!

Από acpaok.gr: Πολύτιμη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β', ο οποίος επικράτησε με 3-1 των Σκίουρων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Πηγή: acpaok.gr
Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ Β!

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Δικέφαλος βρίσκεται μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με 15 βαθμούς, έχοντας πλέον διαφορά «ασφαλείας» από τις υπόλοιπες ομάδες.

Στο «ντέρμπι» της αγωνιστικής, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά, με πολύ πάθος και δυνατά μαρκαρίσματα, αφού η νίκη ήταν σημαντική. Τα κορίτσια του Μανώλη Σολοποτιά ήθελαν την «ρεβάνς» από τον πρώτο γύρο, ενώ οι Σκίουροι έψαχναν ένα αποτέλεσμα το οποίος θα τους έβαζε στην κούρσα της ανόδου.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 0-0, αφού στα πρώτα 45 λεπτά κυριάρχησαν οι δύο άμυνες.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ Β' πέτυχε το 1-0 με την Αικατερίνη στο 48', ενώ 20 λεπτά διπλασίασε τα τέρματά του με την Κιουρεξίδου στο 68', 2-0. Οι Σκίουροι εκμεταλλεύτηκαν μία αμυντική ολιγωρία των «ασπρόμαυρων» και μείωσαν σε 2-1, ωστόσο στο 85' η Κιουρεξίδου τελείωσε την αναμέτρηση, κάνοντας το 3-1.

ΠΑΟΚ Β' (Σολοποτιάς): Ροντήρη, Κυρανούδη (68' Μάτσα), Θεοδωράκη, Κυριαζή, Τσαούση, Γιοβάνη (78' Ασκαρίδου), Ρουμελιώτη, Ντίνα (90' Σπανού), Αικατερίνη (90' Παντελίδου), Μαυρίδου, Κιουρεξίδου.

Διαβάστε ακόμη...