Παίζουν χωρίς… αντίπαλο

Από forzaonline.gr: Η ολοκλήρωση και του β΄ γύρου στο βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος Κ-15 βρήκε τον ΠΑΟΚ κυρίαρχο με 34 βαθμούς και την ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη να συνεχίζει αήττητη και με απολογισμό έντεκα νίκες και μία ισοπαλία.
Πηγή: forzaonline.gr
Παίζουν χωρίς… αντίπαλο

Άλλος ένας γύρος απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Κ-15, ωστόσο οι νέοι του ΠΑΟΚ έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει μια θέση στο φάιναλ φορ, που θα διεξαχθεί στο τέλος της περιόδου και θα κρίνει την πρωταθλήτρια ομάδα.

Από έντεκα συμμετοχές με την Κ-15 του ΠΑΟΚ μετρούν οι Δημήτρης Μπέρδος και Δημήτρης Κάνιος, από δέκα οι Κώστας Τασιούλας και Τραϊανός Μόκρης, από εννέα οι Γρηγόρης Μηνασίδης, Αλέξανδρος Μεγγίδη, Δημήτρης Κυριαζίδης, Ηλίας Καραγκιόζης, Αντώνης Καρασαββίδης και Ανδρέας Τέλο, από οχτώ οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Κώστας Τουρσουνίδης, από επτά οι Γιώργος Κρομμύδας και Γιώργος Γεωργιάδης, από έξι οι Γιάννης Λουτζιανιώτης, Μπάμπης Αυγητίδης και Αρσένι Κοβάλ, από πέντε οι Θόδωρος Τσεμαλίδης και Βασίλης Μπακαλίδης και από τέσσερις οι Γιώργος Μαύρος και Φίλιππος Τσαχουρίδης. Ακόμη, Βασίλης Τσομπανόπουλος έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια, ενώ από δύο συμμετοχές μετρούν οι Βαγγέλης Γκιόκα και Μανώλης Αναστασόπουλος.

Οσο για τους τερματοφύλακες, οι Μιχάλης Μπέλλης και Νίκος Μητρούσης μετρούν από πέντε παρουσίες ο καθένας, ενώ σε άλλα δύο παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο Γιώργος Ματζάρης.

Στους σκόρερ, πρώτος είναι ο Σιδηρόπουλος (αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους Πρωταθλητές Πεύκων) με έντεκα γκολ και ακολουθούν ο Τουρσουνίδης με επτά, οι Καραγκιόζης και Καρασαββίδης από πέντε, οι Κάνιος, Μηνασίδης, Μεγγίδης, Μαύρος, Μπέρδος και Γεωργιάδης από τρία, οι Κρομμύδας και Τασιούλας από δύο, ενώ σκόρερ έχουν χριστεί κι οι Μπακαλίδης, Μόκρης, Αναστασόπουλος και Tέλο, που έχουν πετύχει από ένα γκολ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...