Έχουν αγώνα σήμερα!

Από paok24.com: Εντός έδρας υποχρέωση για την Κ17, στο Αγρίνιο η Κ15!
Πηγή: paok24.com
Έχουν αγώνα σήμερα!

Με την Κ19 του ΠΑΟΚ να υποδέχεται αύριο την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού στο αθλητικό κέντρο Lolas, στις 2 το μεσημέρι, η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει δράση για τις ομάδες Κ17 και Κ15.

Συγκεκριμένα, η Κ17 υποδέχεται σήμερα στη Σουρωτή στις 15:30 τη Λαμία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του ΣΤ ομίλου, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στο Final 4 του πρωταθλήματος και φιγουράροντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς σε 10 αγώνες, τη στιγμή που η σημερινή της αντίπαλος βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 6 βαθμούς σε 10 παιχνίδια!

Δύο ώρες νωρίτερα, στις 13:30, η Κ15 του Δικεφάλου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και δη στο αθλητικό κέντρο Emileon, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Β΄ομίλου, στοχεύοντας στη νίκη που θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην κορυφή!

Ύστερα από 12 παιχνίδια, οι "ασπρόμαυροι" των Σάββα Κωνσταντινίδη και Κοσμά Βακουφάρη έχουν 34 βαθμούς, πέντε περισσότερους από την δεύτερη ΑΕΛ, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 4η θέση με 16 βαθμούς!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...