Τι περιμένει τον Κούτσια στο Σικάγο

Από paok24.com:Ο Γιώργος Κούτσιας είναι σε αναμονή για την έκδοση της βίζας του, προκειμένου να ενσωματωθεί στη Chicago Fire, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της πριν την έναρξη της σεζόν στο MLS.
Πηγή: paok24.com
Τι περιμένει τον Κούτσια στο Σικάγο

Τα ξημερώματα της Κυριακής, υποδέχεται τη New York City και ο προπονητής της ομάδας, Έζρα Χέντρικσον ρωτήθηκε για τις κινήσεις που έκανε η ομάδα του, προκειμένου να ενισχυθεί στην επίθεσή της.

«Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερη την ομάδα, κοιτώντας τις ανάγκες που έχουμε. Είδαμε στην προετοιμασία ότι πρέπει να διατηρήσουμε τον ανταγωνιστικό στη θέση του στράικερ και επικεντρωθήκαμε σε αυτό. Μας πήρε λίγο παραπάνω από ό,τι περιμέναμε και δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι τελειώσαμε σε αυτό το κομμάτι. Ως προπονητής, είναι εξαιρετικό να έχουμε ανταγωνισμό σε κάθε θέση. Ο Γιώργος περιμένει τη βίζα του, αλλά δεν είναι ακόμα εδώ μαζί μας» ανέφερε ο Χέντρικσον.

Αντίθετα, για την άλλη πρόσφατη προσθήκη, αυτή του 38χρονου Κέι Καμάρα από τη Σιέρα Λεόνε (που έχει εμπειρία από το MLS) ανέφερε ότι είναι μαζί με την ομάδα, η οποία έχει επίσης για την επίθεσή της, τους Πρζμπίλκο, Μπεζέρα και Ροντρίγκεζ.

Ο Κούτσιας με το που τελειώσει το διαδικαστικό με τη βίζα του, θα βρεθεί στο Σικάγο, έχοντας αγωνιστικό ρυθμό από τη φετινή του παρουσία στο Βόλο και στη συνέχεια, όπως φαίνεται, θα έχει σημαντικό ανταγωνισμό για μια θέση στην ενδεκάδα.

Διαβάστε ακόμη...