Ο Κούτσιας «έσωσε» και έδωσε τον βαθμό στον Βόλο!

Από thessports.gr:Το μέλλον του θα τον βρει πιθανότατα στα ξένα και στις ΗΠΑ, όμως ο Γιώργος Κούτσιας έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Βόλο ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη Λαμία στο τέλος!
Πηγή: thessports.gr
Ο Κούτσιας «έσωσε» και έδωσε τον βαθμό στον Βόλο!

Ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς οι φιλοξενούμενοι, βρήκαν δίχτυα με σκόρερ τον άτυχο (καθώς τραυματίστηκε στη συνέχεια) Τσιλούλη αλλά είδαν μία αμυντική αδράνεια να τους στερεί ένα τεράστιο διπλό.

Ο βαθμός έστειλε τους γηπεδούχους στο +2 από τον Άρη, με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου από την άλλη να πιάνει τον Λεβαδειακό στην 13η θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League.

Στο 38ο λεπτό η υπεροχή της Λαμίας μετουσιώθηκε σε γκολ, με τον Τσιλούλη να κλέβει την μπάλα λίγο πιο κάτω από τη σέντρα, να αδειάζει δύο αμυντικούς και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κλέιμαν με δυνατό σουτ!

Οι γηπεδούχοι είχαν στη συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά αδυνατούσαν να απειλήσουν, παρότι κέρδιζαν μπόλικα φάουλ έξω από την περιοχή. Εντέλει, ένα εξ αυτών στο 85' έφερε... από το πουθενά την ισοφάριση!

Η κάκιστη αντίδραση του Αμπάντα μετά από μπαλιά του Γκάγκι και κεφαλιά του Εσκοβάλ έστρωσε την μπάλα στον Κούτσια, που εξ επαφής έσπρωξε απλώς την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας.

Το ματς κάπου εκεί ζωντάνεψε απότομα, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια άλλη αλλαγή στο σκορ. Ο δε Άλχο, αποβλήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν... γκρέμισε χωρίς λόγο τον Γκαραβέλη!

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46' Τάχατος), Τσοκάνης (72' Μεσκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (77' Καρτάλης), Πιρές (46' Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89' Κάτσε), Κούτσιας
Στον πάγκο: Κότνικ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Μεταξάς

Λαμία (Λ. Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκ (72' Σαραμαντάς), Τσιλούλης (66' Σλίβκα), Μαρτίνεθ (82' Παπαδόπουλος), Βέργος (72' Μεντίνα), Νούνιες (66' Μανούσος)

Διαβάστε ακόμη...