Προχωράει του Κούτσια για Chicago Fire: Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr:Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Chicago Fire για την παραχώρηση του Γιώργου Κούτσια - Στα 2.5 εκατ. ευρώ φαίνεται πως κλείνει η συμφωνία!
Πηγή: sdna.gr
Προχωράει του Κούτσια για Chicago Fire: Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με ΠΑΟΚ!

Η επιμονή της ομάδας από το MLS για την απόκτηση του Γιώργου Κούτσια φαίνεται πως αποδίδει καρπούς. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας εισηγήθηκε την απόκτησή του και εξάντλησε όλες τις πιθανότητες προκειμένου να τον αποκτήσει.

Εξ αρχής οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν γνώση του ενδιαφέροντος από την πλευρά της Chicago Fire, ωστόσο, δεν υπήρχε συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια τους. Όταν -λοιπόν- μπήκαν στα νούμερα και εφόσον συζητήθηκε το θέμα στο εσωτερικό της ομάδας προκειμένου να ληφθεί συνολικά η απόφαση, προχώρησε και η υπόθεση.

Στην παρούσα φάση, το θέμα της παραχώρησης του Κούτσια στην ομάδα του MLS βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και φαίνεται πως η συμφωνία θα κλείσει κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ. Μένει να ξεκαθαρίσει αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ κρατά ποσοστό από την μεταπώλησή του.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς έπρεπε να ζυγίσει την προοπτική που έχει και δίνει στον νεαρό επιθετικό κυρίως με φόντο τη νέα χρόνια δεδομένου πως για την ώρα αγωνίζεται στον Βόλο με τη μορφή δανεισμού.

Με γνώμονα πως υπάρχει το πρότζεκτ του Στέφανου Τζίμα, το οποίο αναμένεται να μπει έντονα στη ζωή της ανδρικής ομάδας προσεχώς, και μετά τις συζητήσεις με τον Κούτσια, αποφασίστηκε πως θα ήταν προτιμότερο για όλες τις πλευρές να προχωρήσουν τις επαφές με την Chicago Fire.

Διαβάστε ακόμη...