Θα σβήσει αυτό το επίσημο «0»

Από "Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook": Για λίγες ημέρες την ευθύνη της ομάδας είχε ο Στάθης Νεραντζάκης, ο οποίος είναι ο μοναδικός κόουτς στην ιστορία του ΠΑΟΚ που δεν έχει χάσει ποτέ.
Πηγή: Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook
Θα σβήσει αυτό το επίσημο «0»

Από σήμερα αναλαμβάνει ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος είναι ο μοναδικός κόουτς στην ιστορία του ΠΑΟΚ που δεν έχει κερδίσει ποτέ.

Επειδή μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά.

Φυσικά, παίζουμε με τις λέξεις, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως και οι δύο βρέθηκαν στον ασπρόμαυρο πάγκο μόλις από μία φορά. Ως «υπηρεσιακοί», ο ένας κέρδισε, ο άλλος έχασε, παραδίδοντας τη θέση στον επόμενο προπονητή.

Ο Φώτης Τακιανός θα σβήσει αυτό το επίσημο «0» από το ρεκόρ του ως προπονητής του ΠΑΟΚ, από εκείνο το ΑΕΛ 1964 ΓΣ-ΠΑΟΚ 81-79 στις 21/10/2006, όταν παρέλαβε από τον Bane Prelević για να παραδώσει στον Κώστα Πιλαφίδη.

Θα χαλάσει και αυτό το μοναδικό, απίστευτο 1+1 που έχει, όντας ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία του Συλλόγου με 1 συμμετοχή ως αθλητής και 1 ως προπονητής. Λόγω τραυματισμού, η θητεία του ως καλαθοσφαιριστής περιορίστηκε στο ΠΑΟΚ-Samara 101-56, στο Αλεξάνδρειο, στις 3/11/1993, όπου είχε βάλει και 5 πόντους.

Συμπέρασμα: Αν υπάρχει ένας άνθρωπος με απωθημένα να δουλέψει στον ΠΑΟΚ και να πετύχει, μάλλον είναι αυτός.

Διαβάστε ακόμη...