Mένος κατά του ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr: Το σκηνικό του 2020 θέλησαν να στήσουν ξανά στην ΕΕΑ με μία υποτιθέμενη ψευδή δήλωση, που "χρεώνεται" στον Γιώργο Σαββίδη, επιδιώκοντας να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ, όπως το είχαν πετύχει προ τριετίας με την «υπόθεση» της δήθεν πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.
Πηγή: forzaonline.gr
Mένος κατά του ΠΑΟΚ

Εισηγητής στην τελευταία υπόθεση ήταν ο Νικόλαος Γερακάρης του Αριστείδη, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω. Αυτός ήταν που εισηγήθηκε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και τη επιβολή προστίμου 700 χιλιάδων ευρώ! Μ' άλλα λόγια εισηγήθηκε την εξόντωση του Δικεφάλου! Η πρόταση περί ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα απορρίφθηκε με ψήφους 5-2, συνεπώς ο Γερακάρης βρήκε άλλη μία ψήφο μαζί με τη δική του.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που τα σχεδόν τέσσερα τελευταία χρόνια είναι πιο γνωστή στο ευρύ κοινό ως Επιτροπή... Αυγενάκη (ο Νίκος Τζουλάκης, πρόεδρος της Επιτροπής, είναι κουμπάρος με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ενώ κι η πλήρης σύνθεση της ΕΕΑ είναι επιλογή του Αυγενάκη), εισηγήθηκε τελικά την επιβολή προστίμου 80 χιλιάδων ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 100 χιλιάδων ευρώ στον Γιώργο Σαββίδη.

Η υπόθεση αφορούσε μία υποτιθέμενη ψευδή δήλωση, που "χρεώνεται" στον Γιώργο Σαββίδη αναφορικά με την παρουσία του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, από το οποίο είχε ήδη παραιτηθεί, όταν κι έγινε αμετάκλητο το βούλευμα για μία νομική του υπόθεση. Βέβαια, όταν το περασμένο καλοκαίρι δήλωνε ότι δεν είχε κανένα κώλυμα, ώστε να παρίσταται στο Δ.Σ. της ΠΑΕ και να πάρει άδεια ο ΠΑΟΚ από την ΕΕΑ, δεν υπήρχε και κανένα αμετάκλητο βούλευμα για τη την υπόθεση, που τον αφορά.

«Μετά από άλλη μια απόπειρα του Προέδρου της ΕΕΑ να εκτελέσει τις άνωθεν εντολές του για αποπροσανατολισμό της οικογένειας του ΠΑΟΚ, για φθορά του κύρους των στελεχών της ΠΑΕ και για τη δημιουργία αποσυσπειρωτικών εντυπώσεων, η απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει όλα όσα εξ' αρχής υποστηρίζαμε» ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της παραπάνω εισήγησης, συμπληρώνοντας πως «παρότι ακούγαμε στημένες υπερβολές για υποβιβασμούς και αφαιρέσεις βαθμών, το πρόστιμο τελικά επιβλήθηκε προσχηματικά για να μην εξευτελιστεί εντελώς ο Πρόεδρος της ΕΕΑ μετά και τον εξαναγκασμό του να απέχει από την εκδίκαση της υπόθεσης».

Πλέον, έχει γίνει κατανοητό ακόμη και από τον πλέον καλόπιστο ότι μοναδικός λόγος ύπαρξης της συγκεκριμένης Επιτροπής είναι το πώς θα καταφέρει τον αποπροσανατολισμό μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, εξυπηρετώντας τα σχέδια όσων την καθοδηγούν. Πώς είναι δυνατό, άλλωστε, να ξεχαστεί η προ τριετίας «υπόθεση» με την Ξάνθη, που κατέρρευσε στο CAS; Τόσα και τόσα γίνονται, ο τόπος βουίζει, αλλά στην ΕΕΑ ζουν και αναπνέουν για το πώς θα προκαλούν κακό αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...