Τσαναξίδης στο SDNA: «Χαίρομαι που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, θα παλέψουμε για τον τίτλο»

Από sdna.gr: O εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, Χρύσανθος Τσαναξίδης, μιλάει στο SDNA για τη σπουδαία εμφάνιση τόσο του ίδιου όσο και του Δικεφάλου, ενώ αναφέρεται μεταξύ άλλων και στα 200 γκολ που έχει σημειώσει συνολικά με τα «ασπρόμαυρα».
Πηγή: sdna.gr
Τσαναξίδης στο SDNA: «Χαίρομαι που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, θα παλέψουμε για τον τίτλο»

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 21-20, βάζοντας... φωτιά στο πρωτάθλημα της Ηandball Premier και δηλώνοντας «παρών» στη μάχη του τίτλου.

Ο πίβοτ της ομάδας του Δικεφάλου και εκ των κορυφαίων της εν λόγω αναμέτρησης, Χρύσανθος Τσαναξίδης, μιλάει στο SDNA και αναφέρεται σε όλα τα συστατικά της επιτυχίας των «ασπρόμαυρων», ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο κλειστό της Μίκρας και στήριξε τις προσπάθειες των παικτών του Πάνου Γούσιου.

Ξεκινώντας την κουβέντα, ο Τσαναξίδης μίλησε για το δίποντο της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη σε συλλογικό επίπεδο απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο που την θέλαμε πολύ, κυρίως για λόγους ψυχολογίας, αλλά εκ των πραγμάτων είναι μια απλή νίκη δύο βαθμών! Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί οι πραγματικά δύσκολοι αγώνες έρχονται στα play off!».

- Σας πείσμωσε η ήττα από τον Δούκα στο κύπελλο;

«Προφανώς και μας πείσμωσε πολύ η ήττα από τον Δούκα γιατί μας πέτυχε σε μια δύσκολη περίοδο και με μια κακή ημέρα μας βγήκαμε εκτός από ένα μεγάλο στόχο μας. Αυτά έχει όμως ο πρωταθλητισμός, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την πορεία μας»

- Έφτασες τα 200 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πλέον είσαι σε μία ιδιαίτερη λίστα με τους σκόρερ της ασπρόμαυρης ιστορίας. Πώς νιώθεις γι΄ αυτό;

«Τα γκολ νομίζω είναι απλά ένας αριθμός, κυρίως χαίρομαι που είμαι μέλος μιας οικογένειας τόσα χρόνια και συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ στην επίτευξη των στόχων της!».

- Τί ακολουθεί πλέον για τον ΠΑΟΚ;

«Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (μόλις 3 μέρες). Καλούμαστε να γεμίσουμε μπαταρίες και να αντιμετωπίσουμε έναν ακόμα δυνατό αντίπαλο που πιθανότατα θα ξανά βρούμε στον δρόμο μας στα play off. Νομίζω ότι η ομάδα. παρ' όλη την κούραση, έχει το μομέντουμ και μπορεί να διεκδικήσει για άλλη μια φορά την νίκη».

Τέλος, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης αναφέρθηκε και στην ώθηση που δίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην ομάδα, αναφέροντας:

«Πάντα θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας! Είναι ένα τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ που μας δίνει απέναντι σε κάθε αντίπαλο και ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».

Διαβάστε ακόμη...