Κύπελλο, Τρίπολη και στο βάθος … ΑΕΚ

Από paok24.com: Συνεχίζεται το απαιτητικό πρόγραμμα για τον Δικέφαλο ...
Πηγή: paok24.com
Κύπελλο, Τρίπολη και στο βάθος … ΑΕΚ

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό άφησε μία πικρή γεύση στον ΠΑΟΚ, μιας και ο Δικέφαλος ήταν πολύ καλύτερος από τους Πειραιωτες, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά στο τέλος της ημέρας άφησε δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς στη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου καλούνται να αφήσουν πίσω τους το χθεσινό ντέρμπι, καθώς η συνέχεια για τους ασπρόμαυρους είναι εξίσου απαιτητική.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μπροστά τους την Πέμπτη την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία για το θεσμό του κυπέλλου, εκεί όπου ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να κάνει διαχείριση των παικτών του έχοντας να αντιμετωπίσει για ακόμα μία εβδομάδα αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών.

Μετά τη Λαμία, ακολουθεί μία πολύ δύσκολη έξοδος την επόμενη Δευτέρα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ στη συνέχεια για τη Stoiximan Super League ακολυθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα που μπορεί να καθορίσει πολλά για την πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει τα Γιάννενα, θα υποδεχτεί τον Ιωνικό κα θα κλείσει την κανονική διάρκεια στην έδρα του Βόλου, ενώ στις αρχές του επόμενου μήνα θα διεξαχθεί και ο επαναληπτικός με τη Λαμία.

Διαβάστε ακόμη...