ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 17η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, την ΑΕΚ.
Πηγή: acpaok.gr
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στον δρόμο των νικών, επικρατώντας για το πρωτάθλημα του Ζαφειράκη Νάουσας με 28-25, πετυχαίνοντας την πέμπτη σερί νίκη του για το πρωτάθλημα, η οποία τον διατήρησε στην πρώτη τριάδα με 27 βαθμούς.

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία μετά την πρόκρισή της στο Final-4 του Κυπέλλου, πέτυχε νίκη για το πρωτάθλημα με 20-30 επί των Βριλησσίων, και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Για εμάς είναι ένα τεστ, τόσο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όσο και αυτό με τον ΟΣΦΠ την επόμενη εβδομάδα, καθώς ξέρουμε πως αν θέλουμε να βρεθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση, καταφέρνοντας να αποκλείσουμε μία από τις δύο ομάδες. Οπότε αυτή τη στιγμή θα δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με αυτές τις δύο ομάδες, και θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023
17η αγωνιστική, Handball Premier
ΟΑΚΑ
19:00, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...