Το πάθημα δεν έγινε μάθημα

Από paok24.com: Οι φετινές ισοπαλίες του ΠΑΟΚ που του έχουν στοιχίσει ...
Πηγή: paok24.com
Το πάθημα δεν έγινε μάθημα

Ο ΠΑΟΚ στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League ήταν κατά πολύ ανώτερος από τον αντίπαλο του, αλλά για ακόμα μία φορά τη φετινή χρονιά δεν κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με όσα δικαιούνταν.

Η χθεσινή ήταν η έβδομη ισοπαλία για τον Δικέφαλο στο πρωτάθλημα και αν εξαιρέσουμε αυτή κόντρα στον Άρη, όπου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αλλά και την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης που ήρθε στο φινάλε της αναμέτρησης με το γκολ του Ολιβέιρα, τις υπόλοιπες πέντε φορές οι ασπρόμαυροι» ήταν πολύ καλύτεροι «πετώντας» κυριολεκτικά βαθμούς.

Η αρχή αυτής της «κακής» συνήθειας έγινε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Σε εκείνο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος από την κρητική ομάδα, δημιούργησε συνολικά 13 τελικές, σκοράροντας μόνο μία φορά δεχόμενος στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ της ισοφάρισης.

Δύο αγωνιστικές μετά, στην έδρα του Λεβαδειακού αυτή τη φορά, επαναλήφθηκε ακριβώς το ίδιο σκηνικό. Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έφτασαν τις 14 τελικές, δίχτυα βρήκαν μόλις μία φορά με τον Νάρεϊ, οι Βοιωτοί ισοφάρισαν και αυτοί στις καθυστερήσεις και ο ΠΑΟΚ «πέταξε» ακόμα δύο βαθμούς.

Στο γήπεδο του Περιστερίου, ο Δικέφαλος είχε ξεκινήσει ήδη να τρέχει το αήττητο σερί του, έχοντας 5 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Και κόντρα στον Ατρόμητο ήταν καλύτερος ολοκλήρωσε το ματς έχοντας διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών (11), αλλά και πάλι δέχτηκε γκολ ενώ ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, χάνοντας ακόμα δύο βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας, γίναμε στο ίδιο έργο θεατές, πολύ ανώτερος ο ΠΑΟΚ, δημιούργησε 17 τελικές προσπάθειες, αλλά δεν κατάφερε εκείνη τη φορά να σκοράρει ούτε μία φορά, κινδυνεύοντας στο φινάλε να χάσει και ολόκληρο το παιχνίδι. Ακόμα δύο χαμένοι βαθμοί στο κυνήγι των πρώτων θέσεων.

Χθες το βράδυ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, οι «ασπρόμαυροι» ήταν πολύ καλύτεροι, έδειχναν το πόσο ήθελαν το ματς, έφτασαν πολλές φορές απειλητικά στην αντίπαλη εστία, έφτιαξαν ξανά 17 τελικές, αλλά έμειναν στο μηδέν μπροστά, σπαταλώντας ακόμα δύο υπερπολύτιμους βαθμούς αν αναλογιστεί κανείς την τροπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα με τις πολύ μικρές διαφορές στις πρώτες θέσεις.

Διαβάστε ακόμη...