Σοβαρά τώρα κύριε Μπαλτάκο;

Από paokrevolution.net: Δηλώσεις πέρα από κάθε λογική από τον Τάκη Μπαλτάκο στην ΕΤ3 με αφορμή την απαίτηση του Ολυμπιακού να αλλάξει ο διαιτητής στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokrevolution.net
Σοβαρά τώρα κύριε Μπαλτάκο;

Είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ: "Δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο διαιτητής, είναι ξένος, δεν γίνεται μην ξεχνάμε και πρέπει για να αντικατασταθεί να αντικατασταθεί από ξένο διαιτητή άρα το βλέπω αδύνατο παρότι εγώ δεν είμαι ΚΕΔ, ούτε έχω σχέσεις με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέσεις με την ΚΕΔ, δεν θέλω ούτε να μαθαίνω τι κάνουν, ούτε να παρεμβαίνω και δεν πρέπει κιόλας αλλά ξέρω επειδή έχω μιλήσει με τον κ. Μπένετ σε θέματα τέτοια ότι αυτοί οι διαιτητές, τους βρίσκει για να το πω απλά και λαϊκά, πολύ πριν τον αγώνα.

Είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή. Βεβαίως ο Ολυμπιακός το ζητάει, φαντάζομαι ότι ο κ. Μπένετ το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν βλέπω δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα για να έρθει σε 1-2 μέρες".

Δηλαδή κύριε Μπαλτάκο αν ήταν Τρίτη σήμερα θα τον αλλάζατε; Θα ψάχνατε άλλον διαιτητή επειδή το ζήτησε ο Ολυμπιακός; Πιάνει δουλειά το μπούλινγκ....

Διαβάστε ακόμη...