Φλεβάρης και ντέρμπι

Από paok24.com: Σημαντικά παιχνίδια και διαχείριση ...
Πηγή: paok24.com
Φλεβάρης και ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το... non stop, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν τώρα στραμμένη την προσοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (5/2 20:30).

Ο Φλεβάρης ξεκινάει με μία τεράστια "μάχη" για τους "ασπρόμαυρους", που υποδέχονται τον Ολυμπιακό, ενώ την επόμενη Πέμπτη (9/2 18:30) θα ακολουθήσει ο πρώτος ημιτελικός με τη Λαμία στο Κύπελλο, εκτός έδρας.

Στη συνέχεια, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα, καθώς ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα (13/2 18:00), για να επιστρέψει στο... σπίτι του, για ένα ακόμη ντέρμπι, αυτή τη φορά με την ΑΕΚ (19/2 20:30).

Ο Φλεβάρης θα κλείσει με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (25/2 19:00), ενώ στο "κάδρο" θα μπει και η ρεβάνς του Κυπέλλου, που δεν έχει οριστεί ακόμη.

Προφανώς "κλειδί" σε αυτό το διάστημα θα είναι η διαχείριση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ελπίζει πως θα έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές του, μένοντας μακριά από τραυματισμούς και τιμωρίες.

Διαβάστε ακόμη...