Αυξήθηκαν οι λύσεις, ερωτηματικό η επίθεση

Από paok24.com: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ του Δικεφάλου μετά τον Ιανουάριο ...
Πηγή: paok24.com
Αυξήθηκαν οι λύσεις, ερωτηματικό η επίθεση

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να προσθέτει το ρόστερ του δύο παίκτες που μπορούν να του προσφέρουν λύσεις.

Με τον Δικέφαλο στο στήθος θα αγωνίζονται τόσο ο Τάισον όσο και ο Τόμας Κεντζιόρα, με τους δύο παίκτες να προσφέρουν λύσεις και βάθος σε θέσεις που η ομάδα είχε ανάγκη. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν μέχρι και την τελευταία στιγμή να ενισχύσουν και τη γραμμή της επίθεσης, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Έτσι το ρόστερ του Δικεφάλου που θα δικεδικήσει τους στόχους της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν διαμορφώνεται από τους Κοτάρσκι, Ζίφκοβιτς, Ταλοχμανίδη και Μπαλομένο για τη θέση του τερματοφύλακα.

Στην άμυνα, η απόκτηση του Κεντζιόρα θα προσφέρει λύσεις, μιας και ο Πολωνός έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις. Υπάρχουν για τα δεξιά ο Σάστρε, με τον Λύρατζημ ενώ αριστερά τις θέσεις καλύπτουν οι Τσαούσης με τον Ράφα Σοάρες, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας δεσπόζει η παρουσία του Ίνγκασον, με τους Κουλιεράκη, Κάργα και Νάσμπεργκ να αποτελούν τους παρτενέρ του. Για αυτή τη θέση υπάρχει και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που κάνει τη δική του προσπάθεια για να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Στο κέντρο ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει τους Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ντάντας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Κούρτιτς, ενώ υπάρχει και ο Νινούα που λόγ των απουσιών που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε και στην αποστολή της ομάδας.

Μεσοεπιθετικά η απόκτηση του Τάισον προσφέρει μία πολύ ποιοτική λύση στον Ρουμάνο τεχνικό, που έχει ακόμα να βασιστεί στους Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Κουαλιάτα, Αντρέ Ρικάρντο, ενώ υπάρχει και ο τραυματίας αυτή τη στιγμή Τόμας Μουργκ.

Στην επίθεση οι λύσεις ακούν στα ονόματα των Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας, αλλά και του ταλαντούχου Στέφανου Τζίμα που πρόσφατα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...