«Ντίνο, σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζεις»

Από paok24.com: Ιδιαίτερη ανάρτηση από την ακάδημια που έκανε τα πρώτα του βήματα του Κουλιεράκης.
Πηγή: paok24.com
«Ντίνο, σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζεις»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, σκοράροντας με το κεφάλι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Κάργας πήρε την πρώτη κεφαλιά κι αυτός, με μία δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Ο «Κούλιε» χάρηκε ιδιαίτερα το πρώτο του τέρμα με τα ασπρόμαυρα, ενώ όπως είπε ένιωσε «μεγάλη συγκίνηση». Mεγάλη περηφάνια ένιωσαν για το τέρμα του Χανιώτη στόπερ και οι άνθρωποι της ακαδημίας από την οποία προήλθε ο νεαρός, εκεί δηλαδή όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα πριν μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η Calcetto FC, η οποία ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό τέρμα του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, προχώρησε σε μία πολύ όμορφη ανάρτηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

«Αξέχαστη μέρα για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, όπως φυσικά και για εμάς, θα μείνει η σημερινή(30/1), καθώς πέτυχε το πρώτο του επίσημο τέρμα με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ πανηγυρίζοντας την νίκη με 3-2, με τον Ντίνο μας να πετυχαίνει το 3-1 για τον δικέφαλο του Βορά στο 61ο λεπτό με κεφαλιά, που τον ανεβάζει στην 3η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό.
Ο Ντίνος με αυτό το τέρμα αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αφού ήταν ένας μικρός προσωπικός του στόχος που είχε θέσει εξ αρχής.
Για ακόμα μία φορά λοιπόν, ο Κωνσταντίνος μας έκανε υπερήφανους, όπου με την σειρά μας, η ακαδημία του Calcetto του δίνουμε τα συγχαρητήρια μας και του ευχόμαστε αυτό να είναι μόνο η αρχή για κάτι πολύ μεγαλύτερο.
Ντίνο, σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζεις...»

Διαβάστε ακόμη...