Κουλιεράκης: «Δεν νιώθω τίποτα, μηδέν! Κρύο αίμα»

Από sdna.gr: Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, σε μία ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον στο γήπεδο της Τούμπας
Πηγή: sdna.gr
Κουλιεράκης: «Δεν νιώθω τίποτα, μηδέν! Κρύο αίμα»

Τι ανέφερε στο SDNA για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το πανηγυρισμό του και τις ξακουστές ακαδημίες του Δικεφάλου!

Το πρώτο γκολ, κόντρα στην ιδιοσυγκρασία του εντός γηπέδου, του έφερε πολλά συναισθήματα. Χαράς και συγκίνησης. Πώς είναι για ένα παιδί, προερχόμενο από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο γήπεδο της Τούμπας; «Πολύ ωραίο συναίσθημα, νιώθω μεγάλη συγκίνηση. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα και η χαρά μου δεν κρύβεται»

Μέσα στο γήπεδο όμως, φαντάζει κρύο αίμα. Και αυτό έδειξε και κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του. Τί σήμαινε; «Δεν νιώθω τίποτα... Μηδέν. Κρύο αίμα».

Επιστροφή στα αγωνιστικά, φάνταζε το ματς με τον Λεβαδειακό ως παγίδα λόγω της έντασης των αγώνων που προηγήθηκε με τον Παναθηναϊκό: «Μετά από παιχνίδια υψηλής έντασης και απαιτήσεων, τέτοια ματς -όπως αυτό απέναντι στον Λεβαδειακό- πάντα κρύβουν παγίδες. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι γιατί όλα τα ματς φαντάζουν δύσκολα και απαιτητικά. Θεωρώ ότι το διαχειριστήκαμε καλά. Κερδίσαμε που είναι το σημαντικότερο και συνεχίζουμε...».

Μετά από καιρό δεν είχε δίπλα του, τον μέντορά του, τον Ίνγκασον αλλά όπως σημειώνει στο SDNA για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Είναι σημαντικό να είναι έτοιμοι οι παίκτες όποτε καλούνται από τον προπονητή. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, πήραμε τη νίκη και προχωράμε. Με όλα τα παιδιά είμαστε καλά, έχουμε χημεία και γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον».

Όσο για την απόφαση του Διαμαντόπουλου να δοθεί το ανύπαρκτο πέναλτι; Εκείνον τον αφορά μόνο το αγωνιστικό σκέλος: «Αυτή είναι η δουλειά του διαιτητή, ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει το πέναλτι, εμείς κάναμε τη δουλειά μας και φέραμε τη νίκη».

Μιλώντας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σημείωσε πως: «Και το ματς με τον Λεβαδεικό ήταν σημαντικό και εξίσου σημαντικό και αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμείς πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Από την Τετάρτη και πάλι πίσω στη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι...».

Έχοντας απέναντί σου ένα παιδί - διαφήμιση των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να μην σταθεί κανείς στο εγχείρημα του φετινού ΠΑΟΚ που απολαμβάνει καρπούς μίας προσπάθειας ετών: «Εμάς μας χαροποιεί να ακούγονται οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Γενικά είναι σημαντικό για τον σύλλογο αλλά γενικά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...