Από το σοκ της Λιβαδειάς, στο αήττητο σερί

Από paok24.com: Τίποτα δεν θυμίζει την εικόνα του περασμένου Οκτώβρη ...
Πηγή: paok24.com
Από το σοκ της Λιβαδειάς, στο αήττητο σερί

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Πριν ακριβώς από ένα γύρο ο ΠΑΟΚ άφηνε ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα, βιώνοντας για ακόμα μία φορά, είχε προηγηθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το σοκ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στη Λιβαδειά ο Δικέφαλος είχε προηγηθεί με το γκολ του Κάλεντ Νάρεϊ, αλλά δεν κατάφερε να κλειδώσει το παιχνίδι και το πλήρωσε με το τέρμα του Μπελμόντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μάλιστα παραλίγο να γίνουμε μάρτυρες της απόλυτης ανατροπής, μιας και οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος.

Ο ΠΑΟΚ του περασμένου Οκτώβρη δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον σημερινό, τόσο στην αγωνιστική του εικόνα όσο και στη νοοτροπία. Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου τρέχουν ένα πολύ μεγάλο αήττητο σερί 13 αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, παρουσιάζουν το πιο ελκυστικό θέμα στην Ελλάδα, ενώ οι τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, που έφεραν μάλιστα και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, δείχουν πως άπαντες έχουν αφομοιώσει το ρόλο τους, πιστεύοντας απόλυτα στο πλάνο του προπονητή, αποκτώντας παράλληλα και τη νοοτροπία νικητή.

Διαβάστε ακόμη...