Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γούσιου και Τάσου Τριανταφυλλίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ζαφειράκη Νάουσας με 28-25, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας

Παναγιώτης Γούσιος:

«Μέχρι το 40' είχαμε καλή εικόνα, ήμασταν στο συν 7-8 στην διαφορά, στη συνέχεια είχαμε μία νευρικότητα, ίσως λόγω του αποτελέσματος της Τετάρτης, διότι μας πείραξε ο αποκλεισμός, και έτσι δεν κερδίσαμε με την εικόνα που θα θέλαμε. Σίγουρα συνολικά δεν παρουσιάζουμε την ίδια εικόνα όπως πριν τις γιορτές, οπότε αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει και να δουλέψουμε στο γήπεδο, έτσι ώστε να βρούμε το συντομότερο δυνατό τα... πατήματα μας και την θετική μας ενέργεια».

Τάσος Τριανταφυλλίδης:

«Το παιχνίδι με τον Δούκα ήταν μία κακή παρένθεση, ήμασταν πολύ νευρικοί σε όλο το παιχνίδι για διάφορους λόγους. Σήμερα μέχρι το 45' ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε μία διαφορά μέχρι και επτά τερμάτων, ωστόσο μετά για ανεξήγητους λόγους χαλαρώσαμε, και αυτό είχε ως συνέπεια το παιχνίδι να γίνει λίγο «ντέρμπι» στο τέλος. Δείξαμε χαρακτήρα, καταφέραμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς και συνεχίζουμε!».

Διαβάστε ακόμη...