Μαθημένος στον πρωταθλητισμό! (pics)

Από paok24.com:Nόμος: Για να κάνεις πρωταθλητισμό και να έχεις αυξημένες πιθανότητες να κατακτάς τίτλους όταν η μπάλα "καίει", είναι απαραίτητο να διαθέτεις στις τάξεις σου ποδοσφαιριστές που έχουν το... know how!
Πηγή: paok24.com
Μαθημένος στον πρωταθλητισμό! (pics)

Από αυτή την άποψη, ο Τόμας Κεντζιόρα κάθε άλλο παρά... πρωτάρης είναι στον πρωταθλητισμό, έχοντας κατακτήσει δέκα τίτλους στην έως τώρα καριέρα του!

Έχουμε και λέμε: Ο 28χρονος Πολωνός μπακ, που κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο του τη σεζόν 2014-15 όταν και αναδείχθηκε Πρωταθλητής Πολωνίας με τη Λεχ Πόζναν, ενώ τις δύο επόμενες σεζόν στέφθηκε Κυπελλούχος Πολωνίας!

Με 1 πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα, το καλοκαίρι του 2017 "μετακόμισε" στην Ουκρανία για λογαριασμό της Ντιναμό Κιέβου έναντι 1,5 εκ. ευρώ, με την πρώτη του σεζόν στην Ουκρανία να είναι και η μοναδική που ολοκληρώθηκε χωρίς τίτλο!

Και αυτό γιατί τη σεζόν 2018-19 ο Κεντζιόρα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ουκρανίας, τη σεζόν 2019-20 κατέκτησε τόσο το Κύπελλο όσο και το Σούπερ Καπ, ενώ τη σεζόν 2020-21 πανηγύρισε το τρεμπλ, κερδίζοντας το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ!

Την περσινή σεζόν δε, με το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, επέστρεψε ως δανεικός στη Λεχ Πόζναν και τον περασμένο Μαϊο στέφθηκε ξανά Πρωταθλητής.

Καθόλου άσχημα αν μη τι άλλο, για έναν ποδοσφαιριστή που συν τοις άλλοις έχει στο παλμαρέ του 26 συμμετοχές στην Εθνική Πολωνίας (1 γκολ), 11 παιχνίδια ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (1 ασίστ), 36 παιχνίδια ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (1 γκολ, 1 ασίστ) και συνολικά 75 ευρωπαϊκές συμμετοχές (5 γκολ, 4 ασίστ).

Διαβάστε ακόμη...