Ατιμώρητα εγκλήματα λεπτό προς λεπτό

Από paok24.com: Σκληρά μαρκαρίσματα, απίστευτες αποφάσεις!
Πηγή: paok24.com
Ατιμώρητα εγκλήματα λεπτό προς λεπτό

Στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας, σφύριξε ένας έμπειρος, Elite διαιτητής. Στη ρεβάνς της Λεωφόρου, ορίστηκε ένας άπειρος Φινλανδός, χωρίς ευρωπαϊκές παραστάσεις, από την... 2η κατηγορία της UEFA!

Ο Πέτρι Βιλγιάνεν άφησε τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του κι οι "πράσινοι", εκμεταλλευόμενοι την απειρία του έπαιξαν κάτι παραπάνω από σκληρά από το πρώτο κιόλας λεπτό. Πάμε να τα δούμε όλα λεπτό προς λεπτό:

7′ Ο Πούχατς στοχεύει στα πόδια του Ολιβέιρα με πρόθεση να ανακόψει κόντρα επίθεση

11′ Ο Κουρμπέλης χτυπάει από πίσω τον Ολιβέιρα

13′ Ο Τσοκάι βρίσκει πόδια στον Ντάντας που ξεκινάει κόντρα επίθεση

14′ Εκπληκτική φάση, με τον Πέρεθ να βουτάει μπροστά στον Κωνσταντέλια για να κόψει αντεπίθεση και να παίρνει εκείνος το φάουλ!

15′ Ο Τσοκάι "κλαδεύει" τον Νάρεϊ σε παρόμοια φάση! (Αγανάκτησε και ο σπίκερ με την έκφραση... "άλλο ένα φάουλ" να ακούγεται για πολλοστή φορά)

25′ Εκτός φάσης και σε γρήγορη επίθεση του ΠΑΟΚ, χτύπημα του Ρούμπεν στον Ζίβκοβιτς, με τον πάγκο του "Δικεφάλου" να αγανακτεί αφού συνέβαινε το ίδιο και το ίδιο σε κάθε γρήγορη επίθεση!

28′ Νέο εσκεμμένο φάουλ από πίσω στον Ολιβέιρα, ΞΑΝΑ από τον Κουρμπέλη που δεν είχε καμία σχέση με την μπάλα

36′ Πάλι ο Τσοκάι σημαδεύει τον Ντάντας με πρόθεση να μην τρέξει ο ΠΑΟΚ

37′ Ο Βαγιαννίδης τα ίδια στον Ζϊβκοβιτς σε σκληρό μαρκάρισμα, άσχετο με την μπάλα

42′ Ο Σπόραρ χτυπάει εν ψυχρώ με το χέρι στο στόμα τον Κουλιεράκη!

45′ Ο Τσοκάι σε νέο σκληρό μαρκάρισμα παίρνει μόνο τα πόδια του Ολιβέιρα! Γιατί όχι; Αφού δεν είχε τιμωρηθεί με κάρτα στα προηγούμενα;

50′ Εναέρια σκαριά του Σάρλια στο γόνατο του Κωνσταντέλια. Φυσικά, καμία κόκκινη!

55′ Ο Κουρμπέλης κόβει με αγκωνιά τον Νάρεϊ ο οποίος φεύγει στο χώρο! Ο Κουρμπέλης που δεν έχει καν τον φόβο ότι θα πάρει κίτρινη! Γιατί αμέσως μετά πάλι κάνει φάουλ από πίσω στον Ολιβέιρα (πρέπει να ήταν το δέκατο συνολικά) χωρίς να έχει σχέση με την μπάλα!

Υπάρχει κανείς που μπορεί να πει κάτι διαφορετικό για όλα τα παραπάνω; Κι όμως! Μετά από όλα αυτά, μετά από όλα τα σκληρά μαρκαρίσματα από πλευράς Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο...

Διαβάστε ακόμη...