Λουτσιάνο: «Ο καλός Τάισον θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Οι ραδιοφωνικές ατάκες του Βραζιλιάνου
Πηγή: paok24.com
Λουτσιάνο: «Ο καλός Τάισον θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του «City of Primo 106,1» μιλώντας τόσο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, όσο και για τους Κωνσταντέλια, Τάισον, τονίζοντας για το συμπατριώτη του, ότι αν είναι καλά θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε...

Για την αποψινή ρεβάνς του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα. Είναι βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, είναι σε καλή κατάσταση οι παίκτες και όταν κερδίζει συνεχόμενα ντέρμπι, ανεβαίνει η ψυχολογία. Είναι διαφορετικό το σημερινό παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την ανατροπή. Ο αγωνιστικός χώρος θα παίξει το ρόλο του και αυτό βοηθά τον ΠΑΟΚ και όχι τον Παναθηναϊκό. Παιχνίδι με παιχνίδι ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται και αυτό είναι το αποτέλεσμα από την εμπιστοσύνη που δείχνει η ομάδα στο προπονητή».

Για την εικόνα του Γιάννη Κωνσταντέλια: «Τον παρακολουθώ από 15 χρονών. Δεν μου κάνει εντύπωση το ταλέντο του. Το θέμα είναι ότι του δόθηκε η ευκαιρία και αυτός ήταν έτοιμος. Τον πίστεψε ο Λουτσέσκου και αυτός βοηθά τον εαυτό του. Πραγματικά μπορεί να παίξει δύο παιχνίδια σε λίγες ημέρες και να είναι το ίδιο καλός. Τον πιστεύει και ο κόσμος και αυτό είναι χαρά για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο που μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο ένας τέτοιος παίκτης».

Για την προσθήκη του Τάισον: «Ο Τάισον είναι ένας παίκτης που έχει παίξει Εθνική Βραζιλίας, Μουντιάλ, αλλά σημασία έχει τι διάθεση έχει, τι μπορεί να προσφέρει, γιατί όπως είδαμε και ο Μαρσέλο που ήρθε στον Ολυμπιακό δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι. Ο Τάισον εύχομαι να έχει υγεία. Είμαι σίγουρος ότι αν είναι καλά θα βοηθήσει την ομάδα και τους νέους ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε ακόμη...