«Το πιο μεγάλο ματς στην καριέρα μου το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ»!

Από thessports.gr : Ο Πέτρι Βιλιάνεν θα είναι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα στην Λεωφόρο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στην ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας την περασμένη Τετάρτη.
Πηγή: thessports.gr
«Το πιο μεγάλο ματς στην καριέρα μου το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ»!

Ο 41χρονος Φινλανδός ρέφερι πήρε το χρίσμα από την ΚΕΔ για να διευθύνει αυτό το ντέρμπι και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της φινλανδικής ομοσπονδίας το χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της διαιτητικής του καριέρας!

«Φυσικά, ο αγώνας στη φάση των ομίλων του Europa League ήταν μια μεγάλη εμπειρία, αλλά ναι, αυτό θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής στην καριέρα μου! Ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος στην Ελλάδα είναι μια μεγάλη απόδειξη ότι μπορώ να τα πάω καλά σε αυτό το επίπεδο και ότι τα πράγματα γίνονται σωστά στη φινλανδική διαιτησία. Στόχος μου είναι να φτάσω όσο μια μακριά γίνεται στην καριέρα μου στην διαιτησία. Είναι καλό να περπατάς στα βήματα του Ματ (σ.σ Ματίας Γκεστράνιους) και προσπαθώ να φτάσω όσο πιο μακριά, γιατί όχι και ακόμα περισσότερο από ότι προχώρησε ο ίδιος», είπε ο Πέτρι Βιλιάνεν που θα σφυρίξει σήμερα τον αγώνα στην Λεωφόρο.

Για τον Βιλιάνεν και για την εμπειρία του αυτή να σφυρίξει σε έναν αγωνα ελληνικού πρωταθλήματος, μίλησε ο Ματίας Γκεστράνιους. Ο πρώην πλέον ρέφερι που έχει διευθύνει ματς στην Ελλάδα και γνωρίζει πόσο απαιτητικό θα είναι το παιχνίδι για τον συμπατριώτη του.

«Ο Πέτρι αποκτά σημαντική εμπειρία από διαφορετικές ποδοσφαιρικές κουλτούρες και διαφορετικούς παίκτες. Είμαστε χαρούμενοι που κλήθηκε να κρίνει αυτόν τον κορυφαίο αγώνα. Εμπιστευόμαστε ξεκάθαρα τις δεξιότητες της φινλανδικής διαιτησίας», ανέφερε ο Γκεστράνιους που πλέον είναι ο υπεύθυνος προπόνησης των διαιτητών στην φινλανδική ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη...