Οι αριθμοί του PAOK Sports Arena

Από "Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook": To PAOK Sports Arena, το «Παλατάκι» του ΠΑΟΚ, φιλοξένησε το Σάββατο τον 965ο επίσημο αγώνα του Συλλόγου και οδεύει προς τα 1.000 παιχνίδια, κάτι που μόνο στην Τούμπα έχει συμβεί.
Πηγή: Η Ασπρόμαυρη Βίβλος / facebook
Οι αριθμοί του PAOK Sports Arena

Για το υπόλοιπο της χρονιάς υπάρχουν προγραμματισμένα 15 ματς (5 στο ανδρικό και 3 στο γυναικείο μπάσκετ, 3 στο ανδρικό και 4 στο γυναικείο βόλεϊ), συνεπώς η κανονική περίοδος θα φτάσει το κλειστό του ΠΑΟΚ στα 980 ματς στην ιστορία του.

Από εκεί και πέρα, όλα εξαρτώνται από το πόσο θα προχωρήσουν οι τέσσερις ομάδες στα Play-Offs, με την ευχή, φυσικά, να πάνε τόσο μακριά που να συμπληρωθούν τα 1.000 παιχνίδια αυτήν τη σεζόν (και τρελό όνειρο να συμπέσουν με την κατάκτηση ενός τίτλου). Αλλά στατιστικά («αντικειμενικά», αν θέλετε), το πιθανότερο είναι να συμβεί αυτό στις αρχές της επόμενης σεζόν.

Στην Τούμπα έχουν διεξαχθεί 1.315 επίσημοι αγώνες του ΠΑΟΚ (1.292 για το ανδρικό και 23 για το γυναικείο ποδόσφαιρο). Ο 1000ός αγώνας ήταν το ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0 στις 11 Δεκεμβρίου 2010, με σκόρερ τον Adelino Vieirinha.

Διαβάστε ακόμη...