Ένας αλλιώτικος Ολιβέιρα

Από paok24.com: Μεταμορφωμένος ο Πορτογάλος σε σχέση με όσα βλέπαμε πριν ένα γύρο ...
Πηγή: paok24.com
Ένας αλλιώτικος Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με την ομάδα του Δικεφάλου να τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αγώνων.

Σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Δικεφάλου έχει σημειώσει 24 γκολ και έχει δεχθεί μόλις ένα. Ένας από τους παίκτες που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα, με την εικόνα του Πορτογάλου να μην έχει απολύτως καμία σχέση με όσα βλέπαμε ένα γύρο πίσω.

Ο Ολιβέιρα μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο που βρήκε δίχτυα, αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στον Λεβαδειακό, με την εικόνα του σε εκείνο το παιχνίδι να γεννά προβληματισμό.

Από εκείνη τη στιγμή και ύστερα όπως ο Πορτογάλος παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει όλο και καλύτερος, βοηθώντας σε πάρα πολλούς τομείς. Έχει σημειώσει 6 από τα 7 του γκολ στη Super League σε αυτή την περίοδο, έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στο κύπελλο, ενώ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού την Κυριακή ήταν από τους κορυφαίους και ας μην σκόραρε. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αμυντικούς του Γιοβάνοβιτς, ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Η αγωνιστική άνοδος του Ολιβέιρα έρχεται σε ένα σημείο που ο ΠΑΟΚ το έχει πολύ ανάγκη, με την ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας να έχει ανέβει κατακόρυφα με την παρουσία του Κωνσταντέλια, αλλά και τη μεταγραφή του Τάισον.

Διαβάστε ακόμη...