Ώρα Κυπέλλου! ΠΑΟΚ-ΑΣΕ Δούκα

Από acpaok.gr: Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΑΣΕ Δούκα.
Πηγή: acpaok.gr
Ώρα Κυπέλλου! ΠΑΟΚ-ΑΣΕ Δούκα

Ο Δικέφαλος με το «διπλό» επί της ΧΑΝΘ με 24-37, πέτυχε την έκτη σερί νίκη του στις εγχώριες διοργανώσεις, και πλέον έχει μπροστά του το τελευταίο «εμπόδιο» για την πρόκριση στον Final-4 του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε στους «16» την ΕΣΝ Βριλησσίων με 42-27.

Απέναντί του, ο ΑΣΕ Δούκας, ο οποίος προέρχεται από σημαντικό «διπλό» στην Θεσσαλονίκη επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 29-31 για το πρωτάθλημα, και παραμένει στην πόλη για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Δούκας απέκλεισε στους «16» τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας με 30-26.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα, ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός ο οποίος πάντα κρύβει κινδύνους και είναι δύσκολος, λόγω των νοκ-άουτ αγώνων. Γι' αυτό έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Δούκα, καθώς γνωρίζουμε ότι είναι ένα «ντέρμπι» παρόλο που τους έχουμε κερδίσει δύο φορές για το πρωτάθλημα».

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2022
Προημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
«Σπίτι του Χάντμπολ»
18:00, ΠΑΟΚ-ΑΣΕ Δούκα (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...